Става въпрос за дамите от "Крейзи хорс", знаменитото кабаре в Париж, основано на 19 май 1951 г. от авангардния артист и страстен почитател на женската красота Ален Бернарден.

Единайсет секси танцьорки пристигат у нас с екип от 19 души, а техническото оборудване и реквизитът им тежат над седем тона.

Изкусителките са ни подготвили четири еротични представления в два дни, 17 и 18 май, в рамките на световното си турне "Форевър крейзи", чиято първа спирка бе Виена.

Програмата на "крейзи" момичетата е наситена с женска красота, стилни костюми, оригинална музика и множество светлинни ефекти. Стройните им силуети се къпят под цветните светлини от прожекторите на сцената.

Пред камерата на предаването на Би Ти Ви "НепознатиТЕ" Светлана Константинова, която прави танците на шоуто, споделя, че: "Не трябва да има излишни движения. Просто не е красиво. Това са детайли, които в никакъв случай не трябва да се забравят!".

От 1989 г. изкусителните дами започват своето шоу с танца "Боже, спаси нашия Барешкин", създаден от лейтенант от британската армия. Танцът им "Криза? Каква криза!" (2009 г.) пък е вдъхновен от световната икономическа криза и е дело на френския хореограф Филип Декуфле от

Световните медии определят шоуто като "визуална наслада", "невероятна мечта" и "ода за женствеността", а "Крейзи хорс" се е превърнало в съществен елемент от нощния живот на Париж.

Преди да стане част от "Крейзи хорс", всяка участничка преминава през т. нар. "баптизъм" - приемането на кръщение само от хора, достигнали зряла възраст, чрез пълно потапяне, - на който получава сценично си име. 

Танцът "Последна фантазия" 

Общо 50-те момичета от кабарето живеят при строг режим. На същите условия се подчиняват и световноизвестните гост-звезди в програмата, между които е кралицата на бурлеската Дита фон Тийз. През 2007 г. тя представя легендарния си номер "Ваната". 

Други звезди, участвали в програмите на кабарето, са: Ариел Домбасъл, Памела Андерсън, Кармен Електра, принцеса Клотид Кюро, Клер Синклер и Кели Брук.

Дита фон Тийз и изкусителните дами от "Крейзи хорс"

Сексбомбата от "Спасители на плажа" е изпълнявала номер върху мотоциклет "Харли Дейвидсън" под звуците на песен на Серж Генсбур - френската музикална икона, чиито джазови и бохемски песни илюстрират сексуално освободената Франция.

Представленията се играят по две на ден в зала 3 на НДК. Начало: 20 и 22,30 ч.
Билети: в мрежата на "Ивентим" - от 130 до 250 лв.

Можеш да видиш още изпълнения на "Крейзи хорс" на сайта им LeCrazyHorseParis.com.