Нико Тупарев е решил да пусне още един нов сериал.

След като съвсем наскоро по Нова тв тръгна ''Отплата'' Нико Тупарев е решил да пусне още един нов сериал, като този път ще заложи на сигурното, а именно - ще екранизира сюжета на романа ''Тютюн'' от Димитър Димов.

За целта Нико Тупарев е решил да се довери отново на сценариста от ''Отплата'' Иво Милев, чиято цел ще е да модернизира сагата по подобие на турския сериал ''Листопад".

Иво Милев се е трудил и за ''Стъклен дом'' и именно затова Нико Тупарев му е поверил задачата да вербува Радина Кърджилова за ролята на Ирина. Така половинката на Деян Донков ще има честта да се опита да се представи като съвременната Невена Коканова, пише hotnews.bg.

Според запознати Радина Кърджилова ще приеме офертата със задоволство, тъй като финалът на ''Стъклен дом'' е съвсем близо, а тя нямала никакви предложения за нови екранни изяви.

За екранния образ на Борис пък Нико Тупарев ще се опита да привлече Симеон Лютаков, който в момента се изявява в ''Седем часа разлика'', но според специалиста и на този хитов сериал времето му изтича. По този начин Тупарев ще открадне наготово вече утвърдените имена от малкия екран благодарение на конкурентната телевизия bTV.