Джийн Симънс от Kiss обяви в интервю поп звездите като Риана за "фалшиви", съобщава NME. Басистът нарече съвременните поп изпълнители, които пълнят стадионите, "боклук"

Писна ни от момиченца, които излизат с танцьори и караоке записи на сцената, обяви ядосаният музикант, цитиран от hotnews.bg.

Според него Риана е чудесен пример за негативните тенденции на световната музикална сцена.

"Кис" и "Мотли крю" ще обединят сили това лято, за да участват заедно на фестивали в САЩ. Двете банди ще изпълнят 90-минутни сетове на общо 90 концерта в цялата страна.

Кис" и "Мотли крю" оповестяват съвместното си турне, 20 март 2012 г. От ляво на дясно: Томи Тейър, Джийн Симънс, Ерик Сингър и Пол Стенли от KISS плюс Винс Нийл, Ники Сикс, Мик Марс и Томи Лий от Motley Crue

Kiss са на път да завършат своя 20-и студиен албум, но след изказванията на Симънс спокойно можем да твърдим, че той няма да звучи изобщо като Риана и колежките й.

Напоследък не само музиката на Риана, но и поведението й е публично обсъждано. Близки на звездата обясниха, че са притеснени от начина й на живот и смятат, че той й вреди ужасно много.

Според тях певицата не може да се справи с огромната си слава и е поела в погрешна посока.