Това не са трите амплоа на една и съща жена, а три различни жени, които посрещат гости в "Черешката на тортата" в първите априлски дни, заедно с тв водещ и актьор

Плеймейтката Светлана Василева, синоптичката Никол Станкулова, астроложката Оксана Станчева, тв водещия Витомир Саръиванов и актьорът ловец Иван Ласкин сядат на една маса в първата априлска седмица от "Черешката на тортата".

Домакин на петорката в понеделник е "Мис Плейбой 2009" Светлана Василева, която ще заведе зрителите на пазар с трамвая и ще докаже, че сърцето й принадлежи на ЦСКА.

Плеймейтката готви почти сама, но менюто е последното нещо, което ще заинтригува гостите й, защото същата  вечер се разразява истинска буря между Иван Ласкин и Никол Станкулова.

В каква посока поемат отношенията между двамата се изяснява във вторник, когато синоптичката подготвя перфектно меню, но един солунски лаврак почти разваля хубавото време.

В сряда домакинството е подвластно на разположението на звездите и богатата руска култура. Астроложката Оксана показва как руснаците оцеляват в лютата зима - с тежко меню, в което на калориите не им се вижда краят.

На масата й има водка и сельодка, което е сигурен знак, че настроението ще е приповдигнато. Вито спретва изненада на вечно закъсняващия Иван, Светлана свири на пиано, а Оксана изненадва всички, като... не прави хороскоп на никого.

В четвъртък Витомир Саръиванов подрежда масата по полов признак - различни цветове за момиченцата и за момченцата. Никол се убеждава лично, че Светлана няма силиконов бюст, а гостите разбират на кого прилича Иван Ласкин.

За финал в петък петимата нарамват пушките, за да отстрелят сами вечерята си в Карабунарското землище. Като виден ловец Иван Ласкин отрупва масата с дарове от природата (и братята карабунарци), което се услажда особено много на всички гости.