На 8 февруари гост на клуб "Ялта" е световноизвестният диджей Пол ван Дайк.

След две отменени гостувания у нас номинираният за "Грами" германски продуцент и диджей идва в София за генерална репетиция само месец преди A State Of Trance.

Пол ван Дайк ще забавлява българската публика с енергичния си сет, познат от участията му във всеки голям клуб и фестивал, а също от собственото му радиопредаване VONYC Sessions. От българска страна ще го подкрепя резидентът на клуба Хуан Алварес.

Матиас Пол, както е истинското име Пол ван Дайк, е определен за най-добрия транс диджей в света за 2005 и 2006 г. от списание DJ Mag, а с Reflections е един от номинираните за "Грами 2005" при дебюта на категорията за най-добър електронен албум.

Продуцент и какво ли още не през последните 15 години, по-добре да му стиснем ръката заради неговата социална и политическа ангажираност чрез работата за детски благотворителни асоциации в Индия и партньорството му с Червения кръст за подпомагане на бедни деца в Берлин.

Албумите му са продадени в над 3-милионен тираж.

Пионерът в електронната транс музика продължава да се класира напред във всяка диджей класация и доминира специализираните чартове със собствената си продукция.

Входът е 30 лв.

Билетите се продават на белия бар в клуб "Ялта", а онлайн - на Eventim.bg и Ticketstream.bg.