Нана, Любо Ковачев, Касиел Ноа Ашер, стилист Капанов и Коко Тайсъна посрещат гости в "Черешката на тортата" през последната юнска седмица

Още в понеделник актрисата Касиел Ноа Ашер, която се разсъблича и в най-новия си филм "Джулай", посреща компанията без каквито и да било задръжки, като през цялото време готви... по сутиен.

На масата ни очакват еврейски рецепти и ценни съвети, свързани с либидото, а още първата изненада кара гостите да се сближат - за да завършат седмицата като истински приятели.

От тайните на духа петорката бързо преминава към кулинарни разкрития във вторник, когато звездата от "Чужденецът" Любомир Ковачев шашва всички с френска кухня и специалитети. 

Гъши дроб, лаврак и шоколадов мус са само част от изненадите, а след всичко това Коко Тайсън се явява на кастинг за актьор. Ще разберем как Любо е живял във Франция и как се е справил с целувката с мъж в "Забранена любов". 

В третия ден от седмицата стилист Капанов приготвя осемстепенно меню, придружено от откровени до болка истории. На масата ще има телешко варено, супа от миди и цели четири салати, а домакинът ще разплаче гостите с откровения си разказ за своя син, който починал, след като имал проблеми с наркотиците.

Обстановката разведряват папагалът Коко, както и няколко пикантни истории около любовния живот на Капанов - как се криел на терасата от официалния съпруг на своя любовница.

Любо ще се задави с една голяма кост от шаран, а Касиел ще го спаси с парче хляб и чаша вино - в четвъртък. Преди това гостите ще трябва да почакат доста за вечерята, като минат през боксовата зала с професионалния треньор и боксьор Коко Тайсъна. Той споделя с останалите как е посягал на жена, която го е предала, за групировките и още истории, свързани с неговото минало. 

В петък Нана си припомня как преди година шоуто й отправило покана за участие и точно в този момент тя разбрала, че е болна. Водещата на "Съдебен спор" разказва как тогава е допускала, че никога няма да дойде моментът, в който да готви в новата си кухня и "Черешката на тортата".

Тортиля, паеля, два десерта и още вкусотии пренасят компанията в слънчева Испания, а на екрана става ясно, че готвенето е помагало на Нана в едни от най-тежките й моменти.