Звездата от предстоящия "Самотният рейнджър" разказа за проблемите си с очите и падането от кон на снимачната площадка на филма

Джони Деп разкри пред сп. "Ролинг стоун", че е почти сляп с дясното око по рождение, а с лявото е силно късоглед. Нямало никаква надежда състоянието му да се подобри. 

Именно това била причината да носи очила с цветни стъкла - за да намали дразнещия ефект от светлината на прожекторите и слънчевите лъчи.

Виждал силно замъглено, а без очила, както играе във филми като "Карибски пирати" и "Самотният рейнджър", имал видимост едва 20-30 сантиметра. 

Джони Деп носи цветните си очила навсякъде, вкл. на фен среща в Лас Вегас през април с екипа на "Самотният рейнджър": Гор Вербински (вляво), главния актьор Арми Хамър и продуцента Джери Брукхаймър (вдясно) 

Междувременно 50-годишният актьор разкри, че се отървал на косъм при падане от кон, докато снимал новия си филм с режисьора Гор Вербински.

В "Самотният рейнджър" Деп играе индианеца Тонто - единак, прогонен от племето на команчите. Самият Джони също твърди, че имал индианска кръв във вените

Докато снимали, яздел с имитация на седло, която трябвало да остане скрита от камерите, но при едно по-стремглаво препускане с препятствия се изхлузил на една страна.

Добре че опашната ми кост не пое удара, коментирал тогава актьорът. 

"Самотният рейнджър" е по кината у нас от 5 юли, а до края на месеца в неделните вечери по Нова телевизия можеш да си го припомниш и като капитан Джак Спароу в продълженията на "Карибски пирати".