През последната година тя и приятелят й били неразделни и използвали всяка минута, за да бъдат заедно

Ривър Випери е испански модел и е десет години по-млад от богатата си приятелка. Баща му е испанец, а майка му е с финландски произход. Запознал се с Парис Хилтън по време на модната седмица в Ню Йорк през септември 2012 и оттогава я придружавал при всичките й публични изяви. Влюбените споделят и своите страсти - да пътуват, да се забавляват и да пазаруват.

Виж още: Парис Хилтън - новата вносна блондинка в родния "ВИП брадър"

Наследницата на фамилията Хилтън е изпратила и конкретни изисквания, свързани с престоя й в риалити шоуто у нас. Блондинката предпочитала да отмаря след мисиите в легло с кралски размер (близо два на два метра, според американския стандарт) и продуцентите са се ангажирали да осигурят възможно най-голямото и удобно легло.

Без излишни претенции Парис уточнила, че би била истински щастлива, ако навсякъде около нея има достатъчно количество свежи цветя плюс свещи с аромат на лавандула и ванилия. Държала обаче да разполага с вана с джакузи и да спи в шумоизолирана стая. 

Твърда привърженичка на здравословната кухня, тя имала навика да консумира само органични продукти, внимателно подбрани и комбинирани. Сред любимите й напитки били ментовият чай и органичното шоколадово мляко.

Вече е ясна и първата закуска на новата световна знаменитост във "ВИП брадър 2013" - белтъчен омлет с добавки от лук и домати и картофени мекици, гарнирани с много кетчуп.