Или недоволството на един незадоволен мъж

В повечето връзки рано или късно идва този момент, когато сексът става не особено постоянен. Да не кажем, че изчезва безвъзвратно като смешните моменти в "Комиците" или което и да е българско предаване от сорта. Понякога просто един ден може да се събудиш и да осъзнаеш, че креватните удоволствия са останали някъде далеч назад.

В такива моменти е добре да се подоговори сериозно с половинката, за да се стигне до някакво положително решение. Ако все пак има проблеми, може да се потърси психолог или сексолог, който да помогне за преодоляването им.

Някои обаче поставят въпроса ребром по един особено директен начин. Например един анонимен съпруг, който чрез мейл обяснил на съпругата си, че няма да му липсва, докато е 10 дни на командировка, защото така или иначе го пренебрегва в леглото.

Виж още: На мода са чувствителните мъже

В специална таблица той показва нагледно по дати кога не му е пуснала и каква причина е изтъкнала. Според неговите сметни от 3 юни до 16 юли 2014 г. двамата са правили секс едва три пъти.

Някак е и естествена реакцията на съпругата, която го обвинява в незрялост и грубост. Общо взето, ако имате такива проблеми, по-добре си ги решете по начин, който не включва злобно използване на продукти на "Майкрософт".