Насладете се на сетивното пиршество, което предлагат подобрените дъвки 5

Знаете ли, че интензивните аромати могат да стимулират от 2000 до 5000 вкусови рецептори, които всеки от нас има на езика си? 

А знаете ли, че и зрението участва също толкова интензивно в храненето?

Възбуждането на повече сетива носи разнообразие в ежедневието. Подобрените дъвки 5 залагат на ефекта от стимулирането на сетива. Всеки апетитен вкус от серията е изпълнен със сетивна наслада и ни предлага ново изживяване.

Истинска новост във визията на дъвки 5 са уникалните за всяка опаковка и вкус сребристи елементи. За допълнителното стимулиране на зрението допринасят и цветните акценти върху стилната черна опаковка. Кадифеното й луксозно покритие възбужда осезанието и доставя специално усещане на върха на пръстите. 

Особено впечатляващи са обновленията във вкуса. Без значение кой от вариантите ще изберете: вкусна диня, изтръпващо електрическа мента, разтърсващ горски плод или ледено охлаждаща мента, интензивният дълготраен вкус ще ви впечатли.

Новите дъвки 5 са в търговската мрежа от август. От края на септември търсете и опаковките с промо кодове, които ще донесат на своите фенове множество награди, стимулиращи сетивата.

Повече информация за продукта и кампанията открийте на www.5gum.com или на www.5gum.bg. Последвайте ни във "Фейсбук" на www.facebook.com/5gum.bg

Wrigley е признат лидер в производството на сладкарски изделия. Компанията предлага широка гама от продукти като дъвки, твърди и меки бонбони и близалки. Световно известните марки на Wrigley като дъвките Airwaves, Orbit, Doublemint и 5™, както и бонбоните Skittles, Starburst, Altoids и Life Savers, доставят удоволствие на консуматорите всеки ден. 

Благодарение на дейността си в над 40 страни и дистрибуция в над 180 страни, чрез своите марки Wrigley кара хората по цял свят да се усмихват. Компанията е със седалище в Чикаго, Илинойс, разполага с около 20 000 служители по света и работи като филиал на Mars Incorporated.