Група Остава преиздават "След любов по време на война" и ще представят обновения диск с голям концерт на 20 декември в Mixtape 5.

Тази година бандата отбеляза 10 години от излизането на втория си студиен албум и 20-годишнината от създаването си пред 2000 фена на едно незабравимо лятно събитие.

Поради големия интерес към отдавна изчерпания първоначален тираж на записа, неговият продуцент Stars Records го преиздава – ремастериран, в нова опаковка. В него, освен познатите песни от "След любов по време на война", присъства и бонус трак - ремикс от Чarlie от Babyface Clan.

На самия концерт феновете ще могат да чуят всички парчета от албума, хитове от дискографията на Остава, както и най-новите сингли от 2012-а - "Лека нощ" и "Един момент (Комбинирай ме с теб)".

На сцената с групата ще бъде и техният бивш член и близък приятел и музикант Михаил Шишков (пиано, педъл стийл китара, хармоника). Зад пулта пък ще е Десо Велчев, записвал и миксирал повечето от песните на Остава и автор на настоящия ремастеринг на албума.

Преди и след Остава в клуба ще звучи концептуалната селекция на BritspotingDJ's, а подгрявката на сцена ще бъде от една от най-добрите млади български рок банди – Jeremy?.

По време на концерта феновете ще могат да закупят новото издание на диска, както и други аксесоари (тениски, значки), свързани с групата. След концерта в София Остава ще представят диска и с клубно мини-турне, включващо няколко града в страната.

Билети на цена от 8 лева вече са в продажба в мрежата на ticketstream. На място пропуските ще струват 10 лева.