Оказа се, че рап легендата Шон Картър не е очарован от обединението на Риана и Крис Браун, ето защо Джей май си е намерил ново протеже.

Както се очакваше обединението на Риана и Крис Браун, само три години след като той бе арестуван за нанесено физическо насилие над нея, провокира много дискусии сред фенове и преса. 

Докато някои почитатели на бившата двойка аплодираха колаборацията, редакторът на New York Times Джон Караманика сподели гледната си точка по случилото се: "Това показва едни напреднали знания по маркетинг, както и едни елементарни знания по морални ценности и етика. Това е жена, която публично приема обратно своя насилник - нищо повече, нищо по-малко." 

Според източници Джей Зи е дълбоко разочарован от решението на Рири да прекара време с Крис, особено след като през 2009 тя е търсила подкрепа именно от ментора си. Източникът добавя: "Джей е абсолютно отвратен от това, което Крис направи на Риана. Той не може да си представи как мъж изобщо ще посегне на жена... Крис е абсолютно мъртъв за него. Шон (истинското име на Джей Зи) не иска да има нищо общо с г-н Браун никога вече. Джей е дълбоко разочарован и от действията на Рири... Той разбира, че тя има нужда да даде прошка, но вярва, че не бива да забравя случилото се преди време. Джей се чуди какво ли послание Риана изпраща на младите си фенове." (Мислим, че господин Караманика се е справил добре с отговора по този въпрос.)

Между временно Джей Зи, човекът който стои зад компанията Roc Nation обикаля радио предавания, представяйки нов свой артист. 

Рита твърди, че е от Лондон, но Уикипедиа подсказва, че произхожда от Косово. Позната ни е от видеата на Дрейк "Over" и на Джей "Young Forever", както и от едно съвместно парче с Крег Дейвид от преди много време. 

По-горе чу първия й сингъл "Party and Bulls**t", с който казват, че ще вземе короната на Риана от класациите, още повече щом се радва на подкрепата на продуцент като Джей Зи. Ние обаче предпочитаме нежните кавъри, които прави. Ето например този на "Hey Ya" от Outcast.

Или пък "Somebody That I Used To Know" на Готие