Снимай и сподели твоята модна комбинация за лятото, която те кара да се чувстваш свободен и вдъхновен. Авторът на снимката, събрала най-много гласове, печели безкабелна ютия Tefal Freemove

След като прясно си попълнил летния си гардероб със свежи артикули, защо да не ги покажеш на всичките си приятели и читателите на Bulevard.bg? Стимулираме те със страхотна награда, осигурена от Tefal - безкабелната ютия Tefal Freemove. 

Какво трябва да направиш? 

Облечи любимите си летни дрехи. Прибави подходящи обувки, чанта и други аксесоари. Снимай се с резултата и качи снимката в специално създадената страница на сайта ни

Ако си от хората, които не обичат да се показват, няма да спираме творческия ти ентусиазъм. Снимай най-добрия си приятел или подреди дрехите естетично върху земята. Ако искаш направи колаж със снимки на отделните артикули, като може да използваш и такива от онлайн магазини, без да се обвързваш с покупка. Искаме да ни покажеш на какво си способен. 

След като прикачиш снимката, опиши избора си с няколко изречения - може да споменеш марки или интересни истории около дрехите. 

Развихри въображението си и след това впрегни всички приятели да гласуват за теб, защото победителят ще е този с най-много гласове през бутона на Svejo. 

Можеш да участваш неограничен брой пъти. 

Прочети още за Механизма на играта.

Защо да участваш?

Защото снимката с най-много гласове получава безкабелната ютия Tefal Freemove, но наградите не спират дотук. Вторият и третият в класирането ще получат ваучери съответно за 100 и 50 лева от Tefal. 

Научи повече за Tefal Freemove.

Без повече губене на време. Влез в Bulevard.bg/tefal и бързо сподели своята снимка. 

Периодът на играта е от 13.06.2013-03.07.2013 г.

Прибавяме и няколко примерни кадъра, ако вдъхновението ти има нужда от лек тласък:

Снимка: carolinesmode.com/stockholmstreetstyle/

Снимка: vanessajackman.blogspot.com

Снимка: vanessajackman.blogspot.com

Снимка: nyheter24.se