Сблъсъкът между поколенията в "Музикална академия" не се ограничава само на певческата сцена

Това не е първият словесен сблъсък между Рут Колева и Кичка Бодурова - преди месец двете певици влязоха и в задочен музикален дуел (с "Моя страна, моя България"), след което уж заровиха томахавките и ветеранката покани младата си колежка на кафе.

Този вторник излъчените кадри от репетициите в Академията, по време на които Рут изказва съмнения за организиран вот в полза на "старите звезди", буквално взривиха обстановката в залата по време на елиминациите.

Освен кой да вземе голямата награда от 100 хил. лева, двете влязоха в спор и за публиката, която гласува в подобни телевизионни формати. Рут има опит, тъй като се е явявала в "Мюзик айдъл", а сега е менторка на младите таланти и гледа изявите им в залата.

Сред разменените между тях реплики имаше и обидни епитети, както можете да чуете в целия откъс от предаването.

На това момиче според мен трябва да му вземете един лекар да се прегледа - или да му платите по-голям хонорар, за да продължава да прави по същия начин, но... там дето е пяла на 40-50, и тях ще ги загуби, коментира ветеранката, която следеше ставащото в залата дистанционно, от базата на участниците.

Ама много просто това бе, много просто, възкликна Кичка. Колкото и да си талантлива, си просто момиче и нищо няма да направиш, прогнозира тя по адрес на Рут, която нееднократно нарече и stupid girl (глупачка).

В крайна сметка след жребий журито спаси Дичо, който пя Dead Or Alive на "Бон Джоуви", а Прея отиде на двубой със Стенли и надделя над рокпевеца, въпреки че той изпълни стария си хит "Жулиета" от годините в група "Тангра".

Кичка Бодурова, която на 29 ноември навършва 58 години, поведе в класирането още след първия концерт на старите звезди, макар че като фаворитка за голямата награда се очертава представителката на актуалните Поли Генова

Видео: Шоуто на Поли Генова