Джаред Лето позира, гримиран като жена (Кейти Пери?), за корицата на травеститското списание "Кенди"

Фотосесията му е заснета от Тери Ричардсън, а поводът е новият филм на Джаред - Dallas Buyers Club, чиято премиера е насрочена за декември.

Фронтменът на 30 Seconds to Mars, който успешно съвместява ролите в киното с музикалните си изяви, тук си партнира с Матю Макконъхи.

Героите им са болни от СПИН и поддържат живота си със средствата на алтернативната медицина, внасяни нелегално в САЩ за ограничен кръг клиенти.

За целта и двамата актьори са свалили значително количество килограми. Лето признава, че близо месец не ял почти нищо и свалил теглото си до малко над 50 кг. Близо 20 кила смъкнал и колегата му.

Виж още: Матю Макконъхи мечтае за мазен хамбургер

От екипа не настоявали Джаред да предприема нещо толкова екстремно, но той държал да се вживее максимално в ролята на ХИВ позитивен травестит - заради "ефекта върху походката ти, начина, по който говориш и се чувстваш. Ставаш много крехък, раним и неуверен."

Видео: 30 Seconds To Mars - Up In The Air

Подобно нещо певецът е правил преди няколко години, в биографичния Chapter 27 (2007), където играе Марк Дейвид Чапман, убиеца на Джон Ленън. За да влезе в ролята, качил 30 килограма.

Не ям месо, така че не се тъпчех с хамбургери, но поглъщах всички възможни вредни храни, призна тогава той пред MTV, като заключи, че храната е най-силното лекарство.

Тв7 излъчва криминалната драма под заглавие "Убийството на Джон Ленън" в програмата си на 1 юли, неделя срещу понеделник, от 0,10 ч., с повторение в 4,40.