Ако ще летите през някое от тези 10 летища, заредете се с търпение и позитивна енергия

Ще ви трябват!

10. Международно летище Вашингтон-Дълес

Намира се далеч от всичко, а терминалите са прекалено отдалечени един от друг, пише Jalopnik. Всички служители са груби. 

9. Международно летище Филаделфия 

Летището е толкова лошо, че някои хора предпочитат да шофират до Нюарк и да вземат самолет оттам.

 8. Летище Франкфурт 

Потребител казва: "Просто следвайте знаците тук. Не мислете, не търсете логика. Ще минете през охрана няколко пъти, след това през митница, след това тунели, ескалатори, след това асансьор, стълби. Няма никакъв смисъл да се опитвате да търсите логика, просто следвайте знаците."

7. ЛаГуардия

"ЛаГуардия" е много малко летище, построено през 30-те години, което днес не успява да издържи на съвременния трафик. 

6. ЛАКС, Лос Анджелис

Това е едно от най-натоварените летища в света. Тук винаги е препълнено с хора, а служителите са груби. В тяхна защита можем да кажем, че живеят в пълна лудница и донякъде ги разбираме.

5. Международно летище "Ниной Акино", Манила 

Тук има такса вход, която ви събират, когато влезете. Тя не е включена в цената, както на други места, а плащате все едно влизате в кино. Да се надяваме, че имате кеш. Удобствата са почти никакви. Няма интернет. Има много малко заведения за хранена с по четири-пет маси, които обикновено са заети. Това, което е най-дразнещо обаче, са прекалено многото проверки, през които минавате. Обикновено са три! 

4. Международно летище "Джомо Кениата", Найроби, Кения 

След като международният терминал изгоря при пожар, всички пътници излитат от този за вътрешни полети. Той е препълнен, има малко тоалетни. Ако трябва да направите прекачване, пригответе се да чакате пет-шест часа в тесен и горещ коридор. 

3. Международно летище "О'Хеър"

Това е най-мразеното летище в САЩ. Тук със сигурност полетът ви ще закъснее. 

2. Международно летище "Муртала Мохамед", Лагос, Нигерия 

Американка споделя: "Отвсякъде ти искат пари, защото виждат, че си чужденец и те изнудват. Когато заминаваш пък, колите те оставят на летището преди 21 ч., без значение кога е полетът ти, защото е опасно да се ходи там по тъмно. Пътят към летището е съвсем тесен и бандити често спират автомобили. Ако имате късмет, само ще ви оберат. Ако нямате късмет, могат да ви се случат по-лоши неща." 

1. "Шарл дьо Гол", Париж 

Не се опитвайте да хванете самолета, на който трябва да се прекачите тук. Няма смисъл, няма да успеете.

Източник: Jalopnik; Profti.bg