За осма поредна година сайтът Stupid.com, който предлага над 4000 артикула, класира тематичните предложения за празниците

Със сигурност всеки от нас е получавал за Коледа вещ, която след време се озовава в коша за отпадъци, в най-дълбокия ъгъл в килера или по рафтовете на библиотечката - в ролята на "прахосъбирачка".

Освен откровен кич, понякога те могат да бъдат забавни и далеч не толкова непотребни - стига да не беше коледната тема. Ето и тазгодишната селекция на Stupid.com:

* Трико от еластична материя "Дядо Коледа" - За стройни типове, които нямат против да подчертаят всяка извивка на тялото си под костюма на добрия старец.

* Пърдзука (в оригинал: Fartzooka) - Много ясно: базука, която пуска газове, досущ като човек.

* Хавлия в беконова шарка - Да полегнеш на плажа върху двуметров резен бекон... Затваряш очи и си преставяш как цвърчи върху горещия пясък, а устата ти се пълни със слюнка.

* Ръкавици с вграден термос - С дупка на палеца, прикриваща гърлото на торбичка, от която си пийвате каквото си поискате, по всяко време.

* Чорапи а ла кецове - Този десен, с който ще изглежда, че носите кецове дори когато сте боси, се предлага в синьо и червено. Идеален за хора, които не понасят обувки на краката си.

* Лешникотрошачка "Хилари Клинтън" - С бедра от стомана, този уред ще строши и най-яките черупки, а след две години се надяваме бившата първа дама и държавен секретар на САЩ да стори така и с противниците си в президентските избори.

* Грозен пуловер с коледен десен - Например зомбиран Дядо Коледа, изправен край надгробен камък с надпис "Почивай в мир". 

Но върховният кич тази година е... гланцът за устни с форма на тоалетна чиния, при това - закачен на ключодържател. Предлага се в четири аромата.

Миналогодишната селекция на Stupid.com включваше шал в беконов десен, брояч на дните до края на президентския мандат на Обама, формичка за лед като Звездата на смъртта от "Междузвездни войни", джентълменска аларма за изпускане на газове, бикините на Дядо Коледа и пуловер с елените от впряга на добрия старец, които повалят на земята баба ви. А за пристрастените (към кофеина) - чаша за кафе, напомняща шишенце с хапчета