Актрисата се омъжи на 31 декември, а седмица по-късно спечели и първата си награда за годината

Кейли Куоко, популярна от сериалите "Теория за големия взрив" (по Нова телевизия) и "Осем прости правила да излизаш с дъщеря ми" (по "Диема"), напоследък е на седмото небе и не спира да споделя снимки от щастливите си моменти в социалните мрежи.

Тя стана една от първите булки на 2014 г., след като вдигна сватба с професионалния тенисист Райън Суитинг и веднага добави фамилията му към името си. 

Фотогалерия: Булката не беше в бяло

Булката носеше розова рокля от Вера Уонг, а за да бъде щастието й пълно, тортата на младоженеца бе украсена с фигурки на любимците й - осиновените питбули Норм, Шърли и Лорета.

Вълненията за 28-годишната актриса продължиха и тази седмица. На наградите People's Choice (Изборът на народа), гласувани от публиката, тя бе отличена като любима комедийна тв актриса, след като през последните две години бе и водеща на церемонията. 

Фотогалерия: Мода от наградите People's Choice 2013

"Теория за големия взрив", където Кейли Куоко играе Пени от 2007 г. насам, също спечели за пореден път в категорията за любим комедиен сериал. В миналото тя е имала връзка с колегата си Джони Галеки, който също изпълнява една от главните роли.