Уилям Леви, който партнира на "Мис Вселена 2010" в сериала "Бурята", се е снимал и в клип на Дженифър Лопес

Обадих се на братовчедите ми да ги питам кой е най-актуалният пич в момента и те бяха единодушни: Уилям Леви, разказва Джей Ло по повод клипа си от 2011 г. I'm Into You. 

Видеото е заснето в Мексико от режисьорката Мелина Мацукас, нашумяла с наградения от MTV We Found Love на Риана и Калвин Харис. За място на снимките са избрани руините на древния град на маите Чичен Ица, а сцените на Джей Ло с полуголия актьор и модел са на морския бряг.

Заради опасно близките им сцени сексапилният кубинец, който живее в САЩ от 14-годишен, дори бе обвинен за раздялата й с Марк Антъни, след като дълго време му приписваха връзка с Лопес.

Наложи се самият Леви да опровергава слуховете и да декларира, че между двамата няма нищо повече, освен служебни отношения. В действителност вече 10 години актьорът е заедно с колежката си Елисабет Гутиерес, с която имат две деца, момче и момиче - Кристофър и Кайли.

В любовната сага "Бурята" (La Tempestad), която тръгна по "Диема фемили" от тази седмица (всеки делник в 19 ч.), буквално дни след като приключи в Латинска Америка, Уилям се превъплъщава в капитана на риболовния кораб "Бурята" Дамян. Като Марина, управителка на хотел, в сериала му партнира мексиканката Химена Наварете, "Мис Вселена 2010".

За главната женска роля се спрягала и актрисата Силвия Наваро, но кралицата на красотата била предпочетена заради екранната химия между нея и Уилям Леви, който беше обявен от испаноезичното издание на сп. "Пийпъл" за номер 1 по сексапил, и то в две поредни години - 2011 и 2012.