Някои от най-добрите дестинации за семейството според TripAdvisor

Когато трябва да ходим на почивка с цялото семейство, изборът на дестинация и хотел е сложно нещо. От TripAdvisor предлагат Топ 25 на най-добрите семейни хотели в света.

25. Auchrannie Spa Resort - Бродик, Великобритания

Безупречно обслужване, независимо от зоната - басейните (има за деца и големи), ресторантът и зоните за забавление на деца. А забавленията са много и разнообразни - игри на открито и закрито, разходки пеша, с колело и каяк, пързалки, въжени градини, стени за катерене...

24. Marriott's Harbour Lake - Орландо, САЩ

Има всичко необходимо за пълноценна почивка на цялото семейство, включително нещо като лунапарк с игрище за мини-голф с пиратска тематика и детска площадка с фонтани, където малките могат да се плацикат по цял ден. Хотелът е много близо и до прочутия аквариум и аквапарк Sea World в Орландо, пълен с най-различни екзотични морски обитатели.

23. Lake Buena Vista Resort Village & SPA - Орландо, САЩ

В басейна на хотела кротко е акостирал цял пиратски кораб в естествен размер. Има и специален детски клуб, където наследникът ти може да изрисува лицето си с боички, да гледа филми или да научи някой полезен занаят.

22. Village at Indian Point - Брансън, САЩ

Къщи със страхотни гледки към близкото езеро. Има открит, закрит и детски басейн, стая за игри, фитнес, сауна, детска площадка, игрища за различни спортове, барбекю пред всяка къща.

21. Disney's Beach Club Resort - Орландо, САЩ

Хотелите в Орландо взеха да стават много, но какво да се прави - помислили са го хората. Марката "Дисни" казва всичко. Основната атракция е невероятният басейн.

20. Paradisus Playa Del Carmen La Esmeralda - Плая дел Кармен, Мексико

Карибският плаж е на няколко крачки от хотела, който предлага лукс, фантастична кухня и семейни апартаменти с персонално консиерж обслужване на всеки член от семейството.

19. Hotel Executive - Чезенатико, Италия

Хотелът е оазис за семейства с малки деца. Стаите и въобще всички пространства в хотела са специално проектирани, така че да отговарят на нуждите на семейството и най-вече на децата. Помислено е за всичко - детски легълца, бебешки вани, обезопасени контакти, маси за подмяна на памперси. Предлагат се безплатни консултации от педиатър, а ако си с до две деца, не плащаш за техния престой.

18. Treasure Island Resort & Holiday Park - Бигера Уотърс, Австралия

Хотелът наистина е като остров на съкровищата за децата, пък и за родителите им. Малките ще са изтощени от огромния брой забавления, което пък ти гарантира спокойни вечери.

17. Alpino Family Hotel - Алпино, Италия

Децата се забавляват в детския клуб, отворен от 9 до 22 ч., докато мама и татко карат ски по изумителните склонове на Доломитите.

16. Royal Son Bou Family Club - Сон Боу, Испания

Сърцето на хотела е тематичният парк Киколенд, кръстен на патока Кико - един от трите талисмана на това семейно място (другите двама са хипопотам и пират). Тук децата се чувстват точно на място.

15. Hotel Piz Galin - Андало, Италия

Комбинация от гурме кухня, отлично обучен персонал, който знае как да се държи с деца, и много възможности за забавление на малките.

14. Beaches Turks & Caicos - о-в Провиденсиалес, Търкс и Кайкос

Прекрасните условия за цялото семейство в хотела са отлично извинение да се занесеш на това идилично място с изумрудено море и бял пясък. Хотелските икономи (и такива има!) глезят децата с всичко, което им хрумне.

13. Bay Lake Tower at Disney's Contemporary Resort - Орландо, САЩ

Орландо вече ти липсваше, нали? И пак хотел на "Дисни".

12. Oleandri Resort Paestum - Hotel Residence Villaggio Club - Паестум, Италия

Oleandri е близо до античния град Паестум, известен с богатите си археологически разкопки. Хотелът е малък, но трудно ще намериш такъв с по-добър детски клуб.

11. Holiday Village Rhodes - Колимбия, Гърция

От басейна на хотела директно излизаш на верандата пред стаята си. За децата също има достатъчно водни атракции. Обиколката на о-в Родос си заслужава.

10. Beaches Negril Resort & SPA - Негрил, Ямайка

Тук няма да намериш човек, който да не обича децата. Огромният плаж е най-доброто, а и много безопасно място за забавления.

9. Red Jacket Mountain View Resort - Норт Конуей, САЩ

Прекрасен воден парк и отлично обслужване.

8. West Inn & Suites Carlsbad - Карлсбад, САЩ

Хотелът е разположен близо до тематичния парк "Леголенд", а дотам се отива с безплатен бус. Всяка вечер стаите се зареждат с топли бисквити и мляко.

7. WorldQuest Orlando Resort - Орландо, САЩ

В стаите спокойно можеш да яздиш средно голям кон, а наблизо е тематичният парк "Дисни уърлд".

6. Woodloch Pines Resort - Холи, САЩ

Пенсилвания не е топ туристическа дестинация, но хотелът изненадва приятно с атракции за деца от 1 до 101 години. Лятото можеш да се къпеш в езерото до Холи, а зимата - да караш сноумобил. В градчето има и семеен парк за забавления с мини-голф, картинг, блъскащи се лодки и игри.

5. Foridays Resort Orlando - Орландо, САЩ

Последният хотел в Орландо, честно. Заобиколен е от тематични паркове, а ако случайно на децата им омръзне или се уморят, басейнът и зоната с игрите ще ги забавляват и без да напускате хотела.

4. Hotel Baltic - Джулиянова, Италия

На пръв поглед Baltic е доста семпъл хотел, но персоналът го направи незабравим. Всеки гост получава усмивки и уважение, а децата се чувстват като в приказка.

3. Family Hotel La Grotta - Виго ди Фаса, Италия

Името на хотела означава "пещера" и интериорът бързо разкрива тайната. Декорацията е като излязла от някоя шарена детска книжка. Звучи клиширано, но тук наистина ще се чувстваш у дома си. А наблизо са лифтовете за безкрайните писти на Доломитите.

2. Club Med Ixtapa Pacific - Икстапа, Мексико

Детската програма в хотела е фантастична. Персоналът се отнася към децата с много любов, а ти ще имаш достатъчно време да се отдадеш на половинката.

1. Cavallino Bianco Family SPA Grand Hotel - Ортизей, Италия

Достатъчно е да цитираме мотото на хотела: "Родителите се грижат за щастието на своите деца. Ние се грижим за щастливи семейства." Хотелът е идеален във всяко отношение. Cavallino Bianco (в превод от италиански - Бялото пони) е позициониран като "детски хотел", но е и перфектното място за изтощени родители, които просто искат да се погрижат за себе си, докато са спокойни, че децата им се чувстват отлично.

Снимки: TripAdvisor

Източник: Bulevard.bg