Floor 1 на фокус: Адам Бeър, Джоузеф Каприати и Любо Урсини

Освен със силен списък от световнопризнати диджеи, тазгодишното издание на фестивала Solar Easter ще се запомни и с участието на Reach Visuals. На 17 април всяка от трите зали на "Интер Експо Център" ще бъде преобразена от безупречния професионализъм и техническите умения на най-добрия екип за аудио-визуално шоу на електронната сцена в света. 

Вече 15 години Reach Visuals доказват, че са лидери в моушън графиката и визуалните изображения, съпътстващи най-мащабните партита за електронна музика. Освен видеопроекти, 2D и 3D компютърна анимация, визуални ефекти и различен набор от нови технологии, те интегрират и контрастиращи видеоматериали от разнообразни източници, за да създадат цялостно усещане и завършеност в концепцията на всеки проект, в който участват.

Креативният им потенциал ще се разгърне в трите отделни зали на фестивала, като за всяка от тях ще бъде подготвен индивидуален и тематичен сценарий в зависимост от стила и артистите. 

Floor 1 ще бъде превзет от музиката на Адам Беър, която е синоним на всичко вълнуващо в техностила. Смятан за водеща фигура в наситената шведска техносцена, той демонстрира изключителен фокус и внимание към детайла. Високо ценен и като продуцент, Адам не спира да създава хитове и в трите си лейбъла - Drumcode, Truesoul и Madeye. С удивителен нюх към качествените продукции неговите Drumcode събития се приемат повече от добре в цял свят. Популярното му седмично радиопредаване Drumcode live днес се излъчва в над 40 световни радиостанции и надминава 3 млн. изтегляния на подкаста.

Редом до него във Floor 1 застава Джоузеф Каприати за ексклузивен 6-часов B2B сет. След дебюта си през 2007-а Каприати се присъединява към Drumcode и става задължителна фигура в Music On събитията на Ибиса, както и на редица световни фестивални като Awakenings, Time Warp, Monegros, Tomorrowland. Издаването на албума му Self Portrait миналата година е пореден тласък към успеха.

Компания ще им прави Любо Урсини. След повече от девет години като резидент на "Ялта" Любо изгражда характерно собствено звучене, достигайки до стила на интелигентното и изискано техно.

Всичко това ще се случи в нощта на 17 април. Mястото е "Интер Експо Център". 

В програмата ще видим още: Magda, Nyma, Troy Pierce, Adam Port B2B &ME, Valdy (Floor 2); Chris Liebing (4-часов сет), Gary Beck, Ambivalent, Mishi (Floor 3). Промобилети - в мрежата на "Ивентим" и "Ялта", цена: 40 лв.