Флиртът, особено летният, си има своите правила, които трябва да се спазват, за да бъде той успешен

Ето най-важните от тях:

1. Екипирайте се

Първото и най-важно правило е към багажа си винаги да носим презервативи, защото една лятна забежка може да се превърне във венерическа болест или в бебе, а кондомът е простото решение на този проблем, за да може да се насладим спокойно на авантюрата си. Вярно - за мъжа удоволствието с гумичка е по-малко, но по-добре така, отколкото да търсите лекар.

2. "Вземете си" самочувствието

Оставете задръжките и притесненията в града, отпуснете се и бъдете себе си, харесвайте се, каквито сте, защото, ако вие сами не се харесвате, как очаквате другите да ви харесат?

3. Затворете очите си широко

В града почти всяка жена търси единствения и неповторимия и има цял списък с качества, на които един мъж е длъжен да отговаря. По време на ваканцията може просто да си затворите очите и да погледнете на мъжа като човек за момента, с когото просто да се забавлявате - все пак ще прекарате с него седмица- две. С други думи, поне веднъж годишно може да занулите очакванията си и да погледнете на него като на парче месо - с мускули и обещаващи очертания в банския.

4. Експериментирайте

Герой на вашия ваканционен флирт може да бъде абсолютно всеки - единственото условие е да го харесвате. Но още по-важно е чувствата да са взаимни. Тук трябва да си почивате и да се забавлявате, а не да страдате и да нервничите. Така че ако още в първия ден се влюбите в някой плажен красавец, но той упорито ви игнорира, просто сменете плажа. Или се огледайте и вижте кои представители на противоположния пол ви хвърлят изгарящи погледи. Загорели кандидати и кандидатки има навсякъде по пясъка и в морето.

Виж още: Изследване определи кое е най-важното мъжко качество

5. Забравете за служебното правителство и изборите

Има теми на разговор, които са тотално недопустими за летния флирт: политика, пари, работа... Не се изкушавайте да излеете душата си за проблемите в личния живот и за неприятностите в работата - те не са подходящи за чаша ледено вино на фона на морския залез. Освен това се постарайте да се справите с любопитството си - събеседникът ви сам ще реши дали да ви издаде подробности от личен характер. Лятото има способността да ни пренесе в тотално друга реалност - то е другият наш възможен живот. Затова оставете всички правила и навици вкъщи. Заменете "аз никога няма да" с "аз винаги ще" и ще се убедите как поредният ви отпуск ще се превърне в незабравимо приключение.

6. Изберете си бански умно

Мъжете обикновено трябва да положат повече усилия, за да "забият" някоя мадама на плажа. Затова те трябва да са с бански, който да отива на фигурата им. На някои мъже им подхождат по-изрязани, на други - шорти. Премерете, огледайте се добре в огледалото, вземете съвет от сестра си, от съседката, братовчедката или просто от някоя приятелка и стъпете на плажа със самочувствие.

7. Забравете изтърканите номера

Кавалерите трябва да знаят, че да си гларус днес не означава да подхождаш към обекта с клишета. Въпроса "Искате ли да ви намажа с плажно масло?" просто го забравете. Може и да е работел преди около 40 години, но жените отдавна не са такива. Другото, което трябва да избягвате, е "случайното" отпращане на топката за волейбол в посока към набелязания обект. Рискувате да я ударите лошо или най-малкото да я вбесите с непохватността си, което ще намали шансовете ви да сте с нея до минимум. Клишета като "Много е топло, а?"и "Често ли идвате на този плаж?" също са за архива. Проявете повече въображение.

8. Уважавайте личното пространство на другия

Не залепвайте вашата кърпа до нейната, освен ако не искате тя да ви залепи шамар. Разположете се на прилично разстояние от нея и "заявете" присъствието си с няколко настоятелни погледа - в очите! Тя ще разбере, че не ви е безразлична, повярвайте.

9. Умната с лъжите

Лесно е да се представиш за някой друг на място, където никой не те познава. Внимавайте, ако сте в ролята на "актьора", светът е малък и нищо чудно да ви разобличат.

Виж още: Какво мъжете наистина искат от жената до себе си

Източник: Trud.bg