На 4 април в зала 3 на НДК ни очаква спектакълът Stars of the Magic (Звезди на магията) - едно магическо шоу на Боби Шоу и Шехерезада.

Stars of the Magic поставя началото на поредица спектакли в Европа и Азия, които ще представят високото ниво на магичното изкуство у нас. Към шоуто ще се включват изявени звезди в тази област от всяка страна домакин.

Идеята е на известния маг Боби Шоу и красивата Шехерезада - маг на годината 2012. 

Целта на проекта е да се представи българската и европейската магия в обединен спектакъл, който да събере на магичната сцена невиждани до този момент трикове. Ще ги демонстрират едни от най-добрите илюзионисти на България и Европа.

Към Боби Шоу и Шехерезада, които в живота са баща и дъщеря, се присъединяват Астор, мистър Гого, един от малцината, практикуващи ментализъм (жанр в илюзионното изкуство, свързан с четене на мисли и свръхестествени неща), председателят на сръбския клуб на илюзионистите Грифони, Паоло - специален гост от Италия, Весо Шоу с комична магия.

С премиерата на спектакъла се отбелязва и двойният юбилей на Боби Шоу - неговата 50- годишнина и 30 години на професионалната сцена на илюзионното изкуство.

Начало: 19 ч. 

Билети: от 15 до 30 лв. на касата на билетния център на НДК и в мрежите на eventim.bg и ticketstream.bg