Открий съкровищата на adidas.

В разгара на лятото Сердика Център ще се превърне в истински остров на съкровищата. През следващите три седмици, всеки понеделник, вторник и сряда от 6ти до 26ти август, между 15:00 и 19:00 ч. можеш да станеш част от екипажа на модните пирати, като участваш в играта "Fashion Pirates" и откриеш скритите модни съкровища.

Капитаните на adidas и всички останали Young Fashion магазини в Сердика Център, които ще предоставят модни артефакти в играта, предупреждават: ''Да откриеш нашите съкровища, няма да е лесно. За целта трябва да си изключително наблюдателен, да имаш силно развит моден нюх и добре да познаваш нашия остров, за да се ориентираш бързо, когато бродиш из земите ни.''

За да стигнеш първи до съкровищата на adidas, трябва редовно да следиш Facebook страницата на Сердика Център, където ще откриеш насочващи детайли за това къде се крие следващата модна находка. Следвай стъпките от ''картата на съкровищата'' и стани един от притежателите на adidas моден продукт.

В нощта преди големия лов на съкровища всички Young Fashion магазини, които участват в играта, ще маркират своите витрини с отличителен пиратски знак, който ще свидетелства за тяхната готовност да качат нови модни пирати на борда. 

Оглеждай се внимателно! Търси знака!

Когато стъпките от картата водят до територия, маркирана с този знак, ти си на правилна следа. Внимателно влез в магазина, дръж очите си широко отворени, а ръцете остави пъргаво да търсят скритото съкровище. То също носи обозначителен знак – специален "Fashion Pirates" етикет, върху който ще прочетеш указания как да получиш своята награда.

Ако късметът на златотърсача ти изневери и не успееш да откриеш някое от Съкровищата на деня, adidas и всички останали Young Fashion магазини в Сердика Център ти дават още един невероятен шанс да станеш притежател на цял сандък с модни съкровища. Всички, пазарували от 6ти до 26ти август в обозначените със специалния знак ''Fashion Pirates’’ магазини на стойност 50 или повече лева в рамките на един ден, могат да участват в лотария за спечелване на голямото съкровище. Томболата ще бъде изтеглена на 27ми август в присъствието на нотариус, а името на победителя ще бъде публикувано на Facebook страницата и интернет сайта на Сердика Център.

В допълнение към играта на ниво 0 срещу бюро Информация ще бъде изграден специален пиратски фото кът за всички победители от играта, които искат да покажат новите си модни придобивки и да се забавляват.

Йо, хо, хо ... провикна се радостно капитан Хук и насочи кораба си към острова на съкровищата.