Виктория Бекъм отдавна не е известна само с участието си в "Спайс гърлс" и в звездната двойка с Дейвид. Освен изпълнителка и модел, тя е и дизайнер, обект на подражание, съпруга и майка

Модните медии обръщат голямо внимание не само на това как се обличат Виктория Бекъм и съпругът й Дейвид Бекъм, а и какви дрехи избират на децата си. Двамата залагат на дизайнерски облекла за своите трима сина Бруклин, Ромео и Круз и дъщеря си Харпър.

Виж още: Ромео Бекъм стана модел

На базата на своя опит в модните среди и личните си предпочитания звездата дава пет достъпни и изпълними съвета на почитателките си:

1. Никога не забравяйте слънчевите си очила. Те могат да са акцент във всеки тоалет и да допълват цялостния външен вид, който искате да постигнете.

2. Популярните тесни дънки са подходящи както за през деня, така и за вечерно излизане, но е много важно да не са прекалено впити и да пречат на естествените движения. Внимавайте, когато си купувате такива дънки, да изберете своя номер, а не по-малък.

Виж още: Три рокли на Виктория Бекъм

3. Обличайте се подходящо, ако имате малки деца и трябва да излезете с тях. Никак не е практично да сте в официално или полуофициално облекло, а през това време да се пазите детето ви да не ви изцапа. Може да се наложи да лазите по земята, за да се справите с непредвидена ситуация, така че избирайте винаги комфорта пред елегантността.

4. Въпреки категоричното убеждение на някои жени, че трябва винаги и на всяка цена да са на висок ток, това изобщо не е така. Ниски и елегантни обувки вършат много добра работа дори в съчетание с рокля.

5. Обръщайте огромно внимание на аксесоарите. От голяма важност е комбинирането на правилните ръкавици, чанта, колан, портмоне, шапка и всичко останало.

Източник: likealady.bg