След като шоуто й на Супербоула мина като по вода, Бийонсе анонсира началото на нова концертна обиколка, която, за наша радост, започва от Европа съвсем скоро, на 15 април

Първите дати от The Mrs. Carter Show World Tour са на Балканите - в Белград и Загреб, а след Братислава турнето продължава в Амстердам, Париж, Бирмингам, Лондон, Манчестър, Дъблин.

После се прехвърля отново в континенталната част на Европа: Антверпен, Цюрих, Милано, Монпелие, Мюнхен, Берлин, Варшава, Копенхаген, Осло и Стокхолм в края на май.

Месец по-късно следва интензивна обиколка в Северна Америка, която започва от Лос Анджелис на 28 юни и приключва в Бруклин, Ню Йорк, на 3 август.

Виж още: Всичко за Бийонсе и Супербоула (предварително)

Турнето се нарича "Шоуто на мисис Картър", тъй като Бийонсе е добавила към моминското си име Ноулс фамилията на съпруга си, който се казва Шон Картър (но е по-известен като Джей-Зи). Той, на свой ред, е приел нейното име - така фамилията и на двамата е Ноулс-Картър.

Най-много са датите в британската столица - четири в края на април и началото на май, а от "O2 Арена" са направили специален рекламен клип, режисиран от Йонас Акерлунд, в който участва и френското танцово хип-хоп дуо Les Twins - Лоран и Лари. Самата Бийонсе пък е в кралски одежди.