Кранчето в кухнята тече, врата на килера заяжда, няколко плочки в банята са пукнати, a крушката в коридора е гръмнала и нямаш никаква идея какво да направиш по въпроса.

Отделно от това компютърът ти има нужда от почистване, нещо в колата трака, а телевизорът издава странни звуци. За капак всичките ти приятели разбират от финанси, право, медицина или професионално купонясване в петък вечер, но никой не може да ти помогне с една гръмнала крушка. 

Преди да започнеш да човъркаш с вилица във фасонката (да, виждали сме и такива неща), поне се увери, че бушонът е изключен. Ако не знаеш какво е бушон, чети надолу.  

Сайтът MaistorPlus.com ще те улесни в намирането на майстор за домашен ремонт.

Освежаването на дома или преместването в ново жилище са дейности, покрай които често се появява нуждата от помощник с по-специализирани умения в дадена сфера. И докато едни избират да направят ремонта на жилището си сами, а други разчитат на невинаги ефективния модел - да наемем "препоръчан от познат" майстор - вече можеш да намериш решение на този проблем и в интернет.

Сайтът MaistorPlus.com предоставя достъп до услугите на над 1200 специализирани фирми и майстори от цялата страна. MaistorPlus не се явява пряк работодател на регистрираните изпълнители, а пренася пазара за извършване на ремонтни дейности онлайн. 

За удобство, услугите, от които клиентът може да се възползва, са разпределени в над 38 атегории - от ключарски услуги и борба с вредители до проектиране, архитектура и строителство на сгради. 

Пускането на заявка в сайта е безплатно и не задължава потребителя да наеме майстор или да извърши описаната ремонтна дейност.

Първо, клиентът трябва да опише ремонтната дейност, за която търси професионална помощ, и да определи района на извършване на дейността, след което в рамките на 24 часа получава минимум пет конкурентни оферти. След сравняване на получените оферти и цени, клиентът може да добие по-добра представа за кандидатите, преди да ги покани на оглед в дома си. 

Регистрираните майстори имат публичен профил в сайта, както и референции и оценки от предишни клиенти, това е ключовият момент, на който залага платформата, за да гарантира качеството на извършваните услуги. 

След изпълнение на възложената работа, клиентите оставят положителен или отрицателен коментар относно представянето на наетия от тях майстор. Така клиентите пряко повлияват върху репутацията на майсторите в сайта. 

Заяви ремонт още сега на MaistorPlus.com, който със сигурност ще ти спести ценно време и средства.