Диджеят и музикален продуцент, който заедно с певицата Кейти Би направи хита на "Кока-кола" за летните олимпийски игри Лондон 2012, е в София за мегаконцерт на 23 септември

Ронсън идва за финала на турнето Coca-Cola Happy Energy Tour, с подкрепата на радио и телевизия The Voice, което преди това ще обиколи пет града в страната, започвайки на 16 септември от Велико Търново, пред Двореца на културата и спорта.

Следват Русе (пред Централния площад на 17 септември), Варна (пред Пантеона в Морската градина на 18 септември), Бургас (площад "Тройката", 19 септември) и Пловдив (Централния площад пред "Тримонциум" на 20 септември).

На сцената ще излязат изпълнителите на някои от най-големите родни попхитове през последните месеци: Криско, Лора Караджова, Рафи, Ангел и Моисей, Дивна, Богомил, Бобо, Играта и Лео, "Дийп зоун", "Тъч даун", Сани Алекса, Скилър - плюс танцьори от студио "Денс зоун", Метин, фрийрън формацията Zero Gravity.

С тях страната ще обикаля и румънецът Алекс Мика (Alex Mica) с актуалния си денс химн Dalinda.

Големият финал e на 23 септември в София, където ще се присъединят D2 и Тома със своята група, другата румънска гост-звезда - Александра Стан (Alexandra Stan), нашумяла с хитове като Mr. Saxobeat, Million и Lemonade, - както и самият Ронсън.

И да не сте слушали неговия най-акламиран албум Version, заради който през 2008 г. бе определен за мъж на годината и изпълнител номер 1 на Острова (и отличен с "Грами" като продуцент за работата по албума на Ейми Уайнхаус Back to Black), това лято все отнякъде сте чули Anywhere in the World.

Олимпийското му парче, в което са вплетени истински звуци от различни спортове, има и БГ версия с участието на Рафи, Криско, Ангел и Мойсей. Обещава ни се на 23-ти песента да прозвучи на живо и в София, на обичайното място - площад "Княз Александър Първи". Достъпът до всички концерти от турнето е безплатен.