Звездата, която имитира пушене в новия си видеоклип, се шокирала, когато видяла дъщеря си със запалена цигара - но твърди, че не й е давала лош пример

Дори звезден родител може да се окаже безпомощен, когато се окаже, че детето му взема лош пример от него. Такава участ застигна и Мадона - певицата, която отдавна е отказала цигарите, с изненада установила, че

15-годишната й дъщеря Лурдес вече е пропушила

Тийнейджърката била заснета със запалена цигара сред приятели в Ню Йорк и когато кадрите били разпространени в интернет, най-шокирана била звездната й майка.

В тв интервю Мадона призна, че не е достатъчно строга като родител, но се оплака, че й е много тежко и всеки ден води преговори за едно или друго.

Не одобрявам никой, който пуши цигари -

и най-вече когато го прави дъщеря ми, категорична е тя, но в същото време е убедена, че Лурдес не е прихванала вредния навик от нея и новия й клип Girl Gone Wild, който е черно-бял - и димът от цигарите изглежда много ефектно.

"Аз не пуша, онова беше просто аксесоар. Има разлика. Тя пушеше онази цигара, преди да заснема видеото. Не го е видяла от мен", оправдава се Мадж.

Мадона с 14-годишната тогава Лурдес Леон на партито на списание "Венити феър" след наградите "Оскар", 27 февруари 2011 г.

Девойката обаче също има забележки към нея - Мадона е разказвала, че дъщеря й често коментира нейния стил на обличане и я кара да сменя тоалетите си, ако изглеждат неподходящи за конкретния повод.

Баща на Лурдес е танцьорът Карлос Леон. Мадона беше бременна с нея, докато снимаше с Алън Паркър филма "Евита" по мюзикъла на Андрю Лойд Уебър. Твърди се, че в ролята на Ева Перон тя е носила 370 костюма - рекорд на "Гинес" за гардероба на филмов персонаж.