Звездата от "Комиците" и "Столичани в повече" е водещ на новото сатирично предаване "Голата истина", в което на екрана му партнира Ели Гигова

Шоуто се осъществява от "Дрийм тийм" по италианския формат Striscia la Notizia, правата върху който у нас се държат от Би Ти Ви. "Голата истина" ще върви всяка делнична вечер, а стартът му е от 9 септември, този понеделник, от 23,30 ч.

Виж още: Новите водещи този сезон

Същата вечер тръгват отново "Господари на ефира", които започнаха преди повече от 10 години като родна версия на италианското шоу. След раздялата си с Би Ти Ви те се завърнаха в Нова телевизия, но сега излъчването им е преместено час по-късно, от 23.

Поредният сезон в "Господари на ефира" започва отново със Зуека и Рачков

От "Дрийм тийм" (изп. продуценти: Евтим Милошев и Любо Нейков, главни редактори: Емил Марков и Теньо Гогов, режисьор - Николай Костов) обещават да съхранят най-доброто от оригинала - с рубрики като "Невероятно, но истина" и "Видеонаблюдение".

Предаването запазва и комичния подход в критиката към целия тв ефир. Сценаристите на този формат единствени имат правата над уникалния шаржов стил върху привидно безобидните сюжети от новините, уточняват от Би Ти Ви. 

"Голата истина" няма претенции за сериозен дълбок анализ на проблеми, събития и идеи, а само тяхното интересно представяне, иронизиране и осмиване по лек, забавен и симпатичен за зрителите начин, уточняват създателите на новото предаване.

Любо Нейков е не само продуцент, но и основен водещ на новото комедийно шоу "Голата истина"

Водещият и красивата му екранна половинка ще правят забавен мониторинг на информационния поток от съответната дата, а утопичната провокация в рубриката "Денят, какъвто можеше да бъде" има за цел да неутрализира злобата на отминаващото денонощие и да подготви усмихнатото начало на новия ден.

От Би Ти Ви напомнят още, че са подали съдебен иск за преустановяване на неправомерното копиране и очакват в отговор Нова телевизия да промени съществено визията и съдържанието на "Господари на ефира" - и да не допусне пиратирането на чужд формат.