Шоколадът и всичко, приготвено с шоколад, е любимият му десерт

Представителите на зодия Рак са едни от най-големите чревоугодници и обожават всичко, което са обичали да хапват в детството си.

Зеленчуците са неизменна част от менюто им. От здравословна гледна точка в него трябва да присъстват моркови, цвекло, грах, карфиол, аспержи, защото съдържат калциев хлорид. Ракът е винаги във вътрешен конфликт и подвластен на нервни разстройства, затова приемът на тези храни му действа успокояващо.

Ако познавате човек от тази зодия, сигурно сте запознат с изискания му вкус. Блюдата с морски дарове са сред любимите му ястия, още повече ако разкрие романтичната си същност - с вечеря на свещи край брега на морето, прохладен бриз и чаша бяло вино.

Изненадите са неговата стихия, затова невинаги може да даде израз на идеите си "скъпо". Раците обожават уюта на дома и в повечето случаи предпочитат магията на малките жестове.

Те обичат да спортуват, затова изискванията им към храната са високи. Любимата им салата е зелената салата и не пропускат да започнат вечерята си с нея. Пилето също присъства почти всеки ден в менюто им, приготвено по разнообразен начин.

Виж още: 10 манджи с пилешко от цял свят

Представителите на тази зодия имат специално отношение към десертите и категорично не могат без сладко. Обичат и свежите плодове, според сезона, но номер 1 десерт за тях си остава шоколадът и всички шоколадови изделия, без значение под каква форма са поднесени.

Виж още: 12 признака, че сме пристрастени към шоколада

Източник: foodpanda