Ако се чудите какво да му/й сготвите за вечеря

Всеки от нас има свой индивидуален вкус и предпочитания - било то за облекло, начин на живот или избор на храна. Както се казва: на вкус и на цвет товарищей нет. И макар вкусовите ни качества да се формират в ранна детска възраст и да са повлияни от поведенчески модел, не бива да пренебрегваме и значението на астрологията.

Представителите на актуалната в момента зодия Овен, подобно всеки друг рогат зодиакален знак, те имат строго изразен индивидуален вкус, който не подлежи на "опитомяване". Трудно експериментират с храната, не обичат съчетанията между сладко и солено или кисело и горчиво. 

- Предястия:

Овните обичат традиционни предястия, например пържени картофи, тиквички, различни видове разядки. Определено имат склонност към тестените изделия и по-специално към различни печива, най-вече хляб, който да си намажат с нещо вкусно.

- Салати:

Противно на овните в природата, представителите на тази зодия определено не са от най-тревопасните "животни", но като във всяко стадо има и изключения. Залагат на повече зеленчуци като домати, краставици, зелени салати. Определено не експериментират с непознати за тях продукти, чиито имена не могат да се произнесат.

- Ястия:

Обожават месото, най-вече свинското, приготвено във всякакъв вид - на скара, на тиган, готвено, но без много допълнителни добавки. Рибните деликатеси не са от най-любимите им, но все пак ги хапват.

- Десерти:

Овните обичат да заслаждат! Шоколадът е тяхна страст и могат да го консумират под всякаква форма и вид.

Източник: foodpanda