В разгара на модния сезон топдизайнерът реши да представи колекцията си за следващия сезон не с дефиле, а в късометражен филм, който играе и ролята на музикално видео към ново парче на Лейди Гага

Животът ни става все по-виртуален! Поредното доказателство е ревюто на топдизайнера Том Форд, който облича знаменитости от ранга на Джъстин Тимбърлейк, Риана, Бийонсе и Джеймс Бонд. 

В разгара на модния сезон той представи дамската си колекция за пролет-лято 2016 не с дефиле пред отбрана публика в Париж, а в близо 4-минутен клип, качен онлайн.

Сп. "Вог" коментира, че виртуалното ревю на Том Форд е вдъхновено и от режисьорските му изяви. След дебютния "Самотен мъж" (2009) с Колин Фърт и Джулиан Мур, моделиерът снима следващия си пълнометражен филм - Nocturnal Animals, с участието на Джейк Джиленхол и Ейми Адамс.

Освен модели от двата пола, във фокуса на онлайн дефилето е Лейди Гага, която е предоставила и музикалния фон за видеото - I Want Your Love, неин кавър на дискокласиката от края на 70-те, изпълнявана в оригинал от "Шик". Китаристът и основна фигура в групата Найл Роджърс е взел участие и в новата версия.

Клипът е заснет от топфотографа Ник Найт, който е режисирал и един от видеохитовете на Гага - Born This Way.