Тази събота Yalta Club ще е най-горещото място в страната ни, независимо от зимните прогнози за времето. Причината е само една - кралят на мелодичния хаус Санди Ривера.

Той пристига у нас на 8 декември като специален подарък за всички настоящи или вече дипломирали се студенти. 

Нюйоркската легенда с пуерторикански корени не крие, че Yalta Club е любимата му парти дестинация и тук той се чувства като у дома си. А българската публика отдавна му е показала, че чувствата са взаимни. 

Доказателствата са безброй - видеото към Hide U Санди засне не къде да е, а в любимия му Yalta Club. Тук той празнува и рождения си ден, като покани приятелите си от цял свят да дойдат в София и да се включат в купона.

Затова и партито за 8 декември със сигурност ще попадне в графата "легендарни събития", за които след това всички с охота разказваме. 

Само седмица по-късно, на 14 декември, зад пулта в Yalta Club застава още един изпълнител, любимец на родната публика, който не се нуждае от представяне - големият Виктор Калдерон.

Този път той пристига в София заедно с убийствената красавица Nicole Moudaber, за чийто музикални завоевания ще чуваме все повече през следващите години.