Певецът и бодигардът му бяха задържани в неделя, но се измъкнаха без сериозни обвинения

До инцидента във Вашингтон се стигнало, след като непознат се опитал да снима Крис край хотела му преди изгрев слънце, на връщане от участие. След сблъсъка мъжът се оказал с фрактура на носа, причинена от Браун или от охранителя му.

Първоначално се заговори, че поредната му проява на насилие може да вкара звездата зад решетките за срок до четири години. Впоследствие обаче обвиненията бяха смекчени и двамата с бодигарда бяха освободени, без да плащат гаранция, а Крис веднага влезе в клиника за овладяване на гнева. 

Виж още: Риана: Крис Браун е любовта на живота ми!

24-годишният носител на "Грами" е на пробация, след като се призна за виновен за побоя над Риана през 2009 г. Тогава той трябваше да ходи на обучение срещу домашно насилие и да изработи 1400 часа в полза на обществото.

Виж още: Крис Браун потвърди раздялата с Риана

По-рано тази година той бе замесен в автомобилна катастрофа и избяга от местопроизшествието, което му докара още 1000 часа доброволен труд. Все още всяка проява на насилие може да се смята за нарушаване на пробацията.

Видео: Крис Браун режисира и новия си клип

Междувременно Крис е звездата във филма "Надиграването" (Battle of the Year), който излиза по кината у нас в средата на ноември.

Сюжетът наднича в света на танцовите състезания. Браун е един от американските състезатели по брейк танци се изправят срещу най-талантливите отбори от целия свят за най-желаната титла в хип-хоп културата. За битката на годината - Надиграването, ги подготвя Джош Холоуей, известен като Сойър от сериала "Изгубени".