Топмоделът от "ВИП брадър 2013" се сне в клип на попфолк дивата и остана в Къщата с най-висок зрителски вот в своя полза

Видеото към песента "Предадох те" беше индивидуалната мисия на Мариан Кюрпанов в номинациите. Конкурираха го Мишо Шамара, Ирина Флорин и колежката им Йоана, която напусна шоуто с най-малко гласове от публиката.

Задачата бе изпитание за топмодела, който призна на Анелия, че попфолкът не е неговата музика. Все пак той прие ангажимента като професионалист и дори възкликна: "Идеално, най-накрая малко работа!".

Бившият "Мистър България", който от години живее зад граница, трябваше да играе положителният герой от клипа. Според Анелия той бил "най-правилният човек, с когото бих предала някой" и когато търсели за ролята хубав и поддържан мъж, се сетили първо за Мариан.

Любовните сцени обаче притесниха певицата, която разчиташе екранният й партньор да води действието и да й помогне да се отпусне. 

"С какво усещане си тръгвам? Ами, горещо ми е малко", коментира на свой ред той след края на снимките, за които се съблече гол до кръста.

За да покани Мариан в клипа си, Анелия влезе като гост-звезда в Къщата, докато вътре течеше седмичната мисия "Пчели работнички". Любимецът на зрителите Пламен играеше ролята на пчелата майка, а топмоделът беше неговият страж и паж.