Модел на Victoria's Secret се отказа от статуса си на ангел, заради религията си.

След като постига "най-голямата си мечта" - да стане модел на популярната марка за бельо Victoria's Secret - излизайки като победител в конкурс за модел на марката през 2009, Кайли Бизути отказа да е едно от лицата на лейбъла, защото противоречи на християнските й убеждения.  

"Моето тяло е предназначено единствено за съпруга ми и е свещено," казва Бизути. "Не искам да бъда такъв модел за подражание. Не искам младите християнки, които ме идеализират, да мислят, че е O.K. да се разхождат полуголите наоколо." 

Бизути се присъедини към Хайди Клум, Миранда Кер, Даутцен Круз и Роузи Хъфингтън-Уайти на подиума на Victoria's Secret през 2009, побеждавайки 10,000 красавици, които се надяваха на наградата. За съжаление, тя призна, че не си е струвало. 

"Victoria's Secret определено е постижението на живота ми и беше всичко, което съм искала," казва тя пред FOX411. "Обожавах работата си, забавлявах се толкова много и се чувствах благословена. Но колкото повече позирах по бельо - а бельото не е облекло - започнах да се чувствам некомфортно, заради вярата си. Аз съм християнка и четейки Библията се убедих, че това не е правилно. Това е индустрия, в която не винаги правиш неща, които искаш. Особено откакто се омъжих исках да запазя тайнството на брака си, заради високия процент на разводите в Америка. Исках да направя всичко по силите си, за да остане специален," споделя моделът.

Бизути настоява, че ще продължи да се занимава с мода, но вече няма да се снима по бельо. 

Междувременно, ако искаш да си припомниш последното шоу на марката, посети Victoria's Secret 2011.