Станислава Цалова, Кери Уошингтън и Оливия Уайлд чакат първородните си деца, Наталия Водянова е бременна с четвърто

Синоптичката от Би Ти Ви Станислава Цалова и съпругът й Йордан очакват синът им да се роди около нейния рожден ден на 28 февруари.

Стаси, бременна в шестия месец, сподели новината в предаването "Преди обед". Вече е решено, че момченцето ще носи името на нейния свекър Светослав.

В студиото при Деси и Сашо бъдещата майка разказа колко дълго са чакали това щастливо събитие и как то е станало факт след посещението им в Мароко. Тя вече плетяла на една кука дрешки за бебето.

Новини за бременни звезди идват и от Холивуд. Най-елегантната актриса тази година - Кери Уошингтън, чака бебе от футболиста Намди Асомуга, за когото се омъжи през лятото.

Афроамериканката, за чиято хомосексуалност продължават да се носят слухове и догадки, нашумя с главната роля в сериала "Скандал". Вторият му сезон тръгна по "Фокс лайф" в края на октомври, всяка сряда от 21,50.

Оливия Уайлд, която изгря като бисексуална лекарка в друг сериал - "Д-р Хаус", чака бебе от годеника си, актьора Джейсън Съдейкис. Бракът с него ще е втори за брюнетката, която беше омъжена за италиански аристократ в продължение на близо осем години.

Най-новите й роли са във филмите "С пълна газ" и "Феноменалният Бърт Уондърстоун", както и в Drinking Buddies / "Приятели по чашка", където героинята й Кейт работи в пивоварна и се сближава със своя колега Люк (Джейк Джонсън). Тя обаче е обвързана с Крис (Рон Ливингстън), а и Люк си има приятелка - Джил (Ана Кендрик), която го притиска да се оженят...

На майчинството и семейния живот напоследък се е посветила и Дрю Баримор. Актрисата, започнала кариерата си съвсем малка в "Извънземното" и "Подпалвачката", роди дъщеричката си Олив миналата есен, а сега чака второ дете от своя съпруг номер 3 Уил Копелман.

Бременна е и звездата от театралната сцена и филма "Мисия Лондон" Ана Пападопулу. Актрисата от Народния театър "Иван Вазов" е вече в петия месец, а бащата е Александър Чобанов, сценарист на сериала "Четвърта власт".

В новата продукция на БНТ тя играе тв водеща, омъжена за героя на Атанас Атанасов, която се изкушава да стане пресаташе на вицепремиера. Пред в. "24 часа" Ани споделя, че кара тежка бременност.

"В първите четири месеца ми беше зле по 24 часа. Странното е, че имам непоносимост към шоколада, защото беше любимото ми лакомство", разказва актрисата. Тя вече има син от бившия си съпруг, режисьора Стоян Радев, с когото се раздели преди няколко години.

Ана Пападопулу на плакат за "Мисия Лондон" (2010), където играе студентката Катя, двойничка на принцеса Даяна

Титлата "майка героиня" обаче печели руският супермодел Наталия Водянова, която ще ражда за четвърти път. На 31 тя вече има три деца - на 11, седем и шест години - от бившия си съпруг, аристократа милиардер Джъстин Портман.

Новата й половинка Антоан Арно, наричан от медиите "принцът на лукса", е син на бизнесмена Бернар Арно и заема ключови постове в модната му империя. 

Фотогалерия: Наталия Водянова за Etam