Брюнетките са най-добрите любовници според 58% от мъжете, показва британско допитване. Виж мненията и по други популярни вярвания за секса

Резултатите сочат, че само 16% от анкетираните мъже са посочили блондинките за най-добри в леглото. Следват дамите с черна коса (12%) и червенокосите (9%). 

"Досега брюнетките се забавляваха тихо и спокойно. Но вече изпреварват блондинките и се наслаждават на по-сексапилен подход към живота. Жените често идват в салона и искат да станат брюнетки, за да изглеждат по-сексапилни - от Елизабет Тейлър до Одри Хепбърн и Ан Хатауей, звездите брюнетки са вдъхновявали жените от десетилетия. Брюнетките имат здрави кичури с голяма еластичност и блясък, това засилва увереността и ги прави избор номер 1 за цвят на косата", заяви фризьорът Ръсел Макграт. 

Виж: Идеалната продължителност на секса

Изследването установило още, че много от общоприетите вярвания за любовта и връзката са неверни. 

Само 3% от анкетираните вярват, че кризата в брака настъпва на седмата година, а 1/4 са на мнение, че проблемите започват много преди това. 2/3 смятат, че е невъзможно да се поставят времеви граници кога партньорът ще започне да кръшка

90% от анкетираните са категорични, че чувството за хумор е основният фактор при избора на партньор. 1/4 от жените са заявили, че биха спали със забавен мъж, дори ако не са привлечени от външния му вид.

Виж още: Най-добрите любовници според професията


Джени Маккарти в секси реклама за салатата на Carl's Jr. с боровинки, ябълки, орехи и печено пиле (Cranberry Apple Walnut Grilled Chicken Salad)

Изследването потвърждава, че пътят към мъжкото сърце минава през стомаха, като 55% от анкетираните представители на силния пол са заявили, че са склонни да обичат повече партньорка, която готви добре. 

Не съдете за способностите на потенциален партньор в леглото от движенията му на дансинга, съветват още авторите на допитването. 75% от жените и 63% от мъжете са на мнение, че най-добрият им партньор или партньорка в леглото е бил ужасен танцьор/танцьорка. 

Прочети: Какъв секс обичат мъжете


Деми Мур в "Неприлично предложение"

Изследването показало още, че повечето хора не са привлечени от парите при избора на партньор, като 64% са заявили, че доходът няма значение, въпреки че 33% са го признали за фактор, макар и не основен. Само според 4% от участниците в изследването богатството е основна притегателна сила и парите могат да купят любов. 

Едно от популярните схващания, което се оказва вярно, е, че тихите хора са с по-голям сексуален апетит, като над 1/3 от анкетираните смятат, че това е така през повечето време, а според 56% това е вярно понякога. Само 9% са казали, че тихите хора са притеснителни и в спалнята. 

Чети още: Шест неща, които вече убиват секса

Мъжете наистина мислят повече за секс от жените, като 59% са признали, че подобни идеи се въртят в главите им по няколко пъти на ден, докато при нежния пол такъв отговор са дали 45%.

Източник: woman.bg