Руска актриса и манекенка рекламира парфюма Mexx Pure редом с автора на хита You're Beautiful

Британският певец с китара, гостувал у нас с концерт в НДК през 2009 г., напоследък ни гледа от рекламите на парфюма Mexx Pure.

Блънт е лице на мъжката версия, а дамският вариант се представя от Юлия Снигир. Брюнетката работи за популяризирането на марката Mexx в Русия през последните три сезона.

Рекламната кампания е заснета в Париж, а Блънт и Снигир са облечени лежерно, с дънки и тениски. 

"Чувствам се удобно такъв, какъвто съм. Да бъда себе си е моят подход към живота; това ценя и в хората около мен. Mexx Pure също е семпъл, свеж и автентичен - отразява моето отношение, моето настроение и моят стил", обяснява Блънт.

Ароматите са в синхрон с новата модна колекция на Меxx, създадена за хора, които знаят какво искат: нещо индивидуално, различно и специално.

MEXX Pure за него - чистота и свежест, които приканват към автентичност

Ободряващите връхни нотки от студени и подправъчни акорди на кардамон и пипер водят към оптимистична сърцевина от зелени доматчета и дъх на море. Топлата база от дървесни нотки обгръща с чувственост аромата на зелен дървесен мъх.

Гамата:
Тоалетна вода 30 мл - 33 лв.
Тоалетна вода 50 мл - 49 лв.
Тоалетна вода 75 мл - 66 лв.

MEXX Pure за нея - освежаващо оптимистичен и възхитително чист

Ултраженствен аромат; еквивалент на прегръдка от кадифени цветни листенца в комфорта на индивидуален СПА ритуал. 

В началото се усещат сочни връхни нотки от нар, които се пренасят в нежната сърцевина, изпълнена с флоралния аромат на тиаре (Gardenia Taitensis) и чистотата на лотос. Успокояващата база комбинира топлината на сандаловото дърво и наситеността на ванилията в модерен флорален, дървесен аромат, който подканя да преоткриете своята чиста индивидуалност.

Гамата:
Тоалетна вода 15 мл - 33 лв.
Тоалетна вода 30 мл - 49 лв.
Тоалетна вода 50 мл - 66 лв.