Корицата на Us Weekly тази седмица ни показва Ким по бял бански на плажа, придружена от думите: "Тялото ми се върна!"

След сексапилния автопортрет, който Ким Кардашиян определи като "големия ми среден пръст към света", сега я виждаме в перфектна форма на корицата на Us Weekly.

33-годишната американска знаменитост позира по бял бански от две части едва половин година след появата на дъщеря й Норд Уест.

Снимката е придружена от заглавието "Тялото ми се върна" и пояснението, че Ким е отслабнала без хирургическа намеса, за да си отмъсти на зложелателите, които й се подиграваха за натрупаните килограми по време на бременността. (Сп. "Тайм" дори я нареди на първо място сред най-зле облечените на червения килим заради роклята "Живанши" на флорални мотиви, с която се появи няколко седмици преди да роди.)

Въпреки че корицата на Us Weekly прилича на класическа нагласена плажна фотография, Кардашиян коментира в предаването "Ентъртейнмънт тунайт", че е нямала никаква представа за нея. 

"Дори не бях виждала тези снимки. Бях с приятели и, разбира се, имаше папараци, въпреки че плажът беше частен. Дори се притеснявах, че съм по бански", споделя тя. 

Тайната на бързото й възстановяване след раждането (Ким стана майка през юни) са клековете - по 100 на ден, ако трябва да сме абсолютно точни. 

Това, заедно с критикуваната диета на Аткинс и личните й треньор и готвач, които я придружавали навсякъде през последните месеци, са причините в момента Ким да е възвърнала обичайните си форми.


Ким Кардашиян два месеца преди раждането на кинонаградите на MTV, 14 април 2013 г. 

Пиарите на Кардашиян също твърдят, че тя не е имала ангажимент за корицата на списанието и снимките са папарашки, но много медии се съмняват в автентичността им. Според куп експерти кадрите са доста обработени. Ти какво мислиш?