Жените обожават да разпитват мъжете за предишните им връзки, за истории от детството, за приятелите им и общо взето за каквото се сетят. Обичат да вадят коза за сближаването чрез споделяне.

Има обаче някои неща, за които е по-здравословно никога да не се пита. Просто защото истината изобщо няма да се отрази добре на психиката ви.

Правил ли си групов секс?

Най-вероятно да! И най-вероятно пак би правил. Няма мъж, който да не си е мечтал да участва в оргия и ако му се е отдала тази възможност, трябва да е луд, за да я е пропуснал. Това, че когато е с теб, той изглежда като най-внимателния мъж на света, съвсем не значи, че някъде, някога не е правил животински секс, без да влага никакви емоции. Твърде възможно е дори да е третирал някоя жена като надуваема кукла за секс. Но вместо да се фрапираш от миналите му подвизи, по-добре се замисли! С теб се отнася чудесно, тогава какво, по дяволите, искаш? Мъжете не са като жените. Те го могат и без чувства!

Кого си представяш, когато мастурбираш?

Ами, не, не си представя теб! Колкото и гадно да звучи, теб може да те има. Когато са насаме със себе си, господата обичат да фантазират за готини мацки, с които надали някога ще им се отвори парашута. Това може да е някоя кинозвезда, твоя приятелка, певица, журналистка, учителка от детските им години и прочие. А много често партньорките им са измислени от самите тях. Която и да е, няма никакво значение! За мъжете по-важен е актът, отколкото самото лице, пък и нека не се лъжем - дамите също си имат въображаеми приятелчета!

Обичал ли си някоя по-силно от мен?

Това е безумно глупав и болезнен въпрос! Освен ако не си на 15, шансът той да е бил изпепелен от силни чувства към някое момиче преди теб е твърде голям. Може дори още да му пари под лъжичката за нея. Какво от това? Нали по-важното е да си последната му голяма любов! Най-голямата грешка, която можем да допуснем, е да се ровим в миналото. Все пак, всички си имаме такова!