Обикновено след коледно-новогодишните празненства идеите за подаръци са напълно изчерпани. Дали?

Ето няколко съвета, които са не просто идеи, а точните подаръци за имениците на Йордановден (6 януари), Ивановден (7 януари) и Антоновден (17 януари), твърдят онлайн търговци, като напомнят да не забравяме и личните предпочитания.

Мъжете, празнуващи на Йордановден, обичат практичните подаръци - неща, от които имат нужда, които биха им влезли в употреба. Разбира се, върху избора влияе индивидуалността на именника - ако го познавате, знаете какво обича. Той обаче никога не би се разсърдил на козметика: парфюм, афтършейв и пр.

Дамите, от своя страна, биха се зарадвали на по-нестандартни подаръци, които не са очаквали да получат - например картина или друго произведение на изкуството.

Ивановците и останалите, които празнуват на 7 януари, не се впечатляват от материалните неща, освен ако не са изключително скъпи или с нумизматична стойност. Няма защо да се лъжем - те обичат скъпите неща. Все пак, ако вашият подарък е по-скромен, заложете на старинните вещи: монети, стари часовници, статуетки.

За дамите с имен ден на тази дата изберете козметика и подаръци, които ще им осигурят спомени - като разкрасителни процедури или почивка.

Мъжете, които носят името на св. Антон, обикновено не са претенциозни, но това зависи и на кой зодиакален знак са представители. Подходящ подарък за тях са кожените изделия:  портмонета, колани, якета. Избягвайте козметиката - тя не е сред любимите им подаръци, тъй като ги смятат за банални.

Дамите, които са именици на 17 януари, държат на забавните подаръци, които носят емоция. Ако не се сетите за нещо подходящо, винаги можете да подарите цвете в саксия - повечето от тях ги обожават.

Източник: Kaymu