Причини да правим секс - много! Видове секс - също. Но във всяко едно разнообразие си има фаворити. Интимните ласки не правят изключение.

Ако жените, си падат по по-романтичен секс, при господата предпочитанията са малко по-различни. Но съвсем малко.

И няма да говорим за френска любов, всички знаем, че мъжете са луди по нея. Ще навлезем малко по-навътре в нещата, за да ви разкрием как да му доставиш такова удоволствие, че въпросният пич да те помни за цял живот. За целта, виж кои са най-любимите видове секс на мъжете, според beu.bg.

Секс след скандал

Едва ли има по-страстен и бурен секс от този след жестока караница. Така че, вместо да се цупиш три дни, по-добре се нахвърли с целувки на половинката. Събраното напрежение ще избухне и то по възможно най-приятния начин.

За мъжете този секс е двоен удар. Първо, защото ще правят секс. И второ, няма да е нужно да се обясняват с часове. Освен това, след като приключите, ще ти е супер лесно да изтръгнеш и извинение, и каквото там ти е нужно. А, да не пренебрегваме и факта, че сексът ще бъде един от най-хубавите, които сте правили някога.

Забраненият секс

Мъжете обожават, когато "Не мога!" става "Ами добре, но само веднъж…" Без значение дали иде реч за анален секс, секс на публично място, секс с обвързана жена и т.н. Важното е да го искат, да знаят, че не могат да го имат и да го получат!

Не подценявай силната доза адреналин и удовлетворението от възнаграждаване на усилията. Не случайно има една приказка, че забраненото винаги е най-сладко!

Секс с две жени

Или три? Ако си склонна да го делиш. В крайна сметка 99% от мъжете си умират за тройка с две мацки. Така че, обажди се на някоя секси приятелка и хайде на купона. Гаранция, че след подобно изживяване, той наистина ще те помни за цял живот.

Секс с подпийнала жена

Казваме подпийнала, защото мъжете наистина не харесват пияни жени. Тук става въпрос за малко количество алкохол, което ще ти помогне да разкараш някои задръжки. Нито ще ти пука дали имаш целулит, нито ще се притесняваш сама да инициираш нещо по-палаво.

Е, какво повече да иска един мъж?

Масаж и секс

Почти няма мъж, който да не си е представял как съблазнителна масажистка се грижи за всичките му "нужди". Затова, задължително трябва да пробваш нещо такова. Облечи се по секси халат, запали свещи, вземи ароматно масло и старт на "масажа".

За да е по-достоверно, наистина масажирай партньора, само гледай да не щипеш и не натискаш силно. Постепенно се насочи към желаната област и междувременно му говори: "Тук добре ли е?", "Да сляза ли малко по-надолу?", "Ще ви накарам да се отпуснете максимално, господине." и т.н.

Секс с мръсни думи

О, да, мъжете страшно много харесват, когато партньорката им шепне мръсотийки по време на секс. И не само. Изобщо няма да сбъркаш, ако започнеш самия флирт с нещо по-палаво. Все пак повечето порно сцени започват, уж, невинно.

Ако се притесняваш да предприемеш подобна инициатива лице в лице, ползвай телефона или чата. Един закачлив есемес: "Легнала съм си гола и така ми се иска някой да ме стопли!" А може и по-дръзко, въпрос на избор... и смелост!

Но най-важното е да не забравяш мръснишките думи по време на секс. Те ще възбудят не само него, но и вас. В началото може и да ти е малко неловко, но това ще трае не повече от минута. Когато и той се включи, ще се убедиш колко умен ход си направила.