Нашата сексуалност зависи и от кръвната група

Резултатите от проучванията на австралийски учените са категорични, че именно най-големите креватни авантюристи са тези, които носят 0 кръвна група, пише Niejenite.bg.

Ако искате да изживеете неповторими и бурни мигове в леглото, изберете си партньор с 0 кръвна група. Вероятността да осъществите реално най-разкрепостените си сексуални фантазии е почти 100% гарантирана, ако човекът до вас е точно с тази кръвна група.

Жените и мъжете с 0 група са енергични и обожават експериментите не само в леглото, но и като цяло във всяко житейско направление.

Виж още: Разликите между добрите и лошите момичета

Носителите на кръвна група А са пълната им противоположност. Според проучването те са скромни, работохолици и перфекционисти. Ако партньорът ви е такъв може да разчитате, че той е надежден, но за жалост не много активен, когато лампите се загасят.

B кръвна група предполага пък, че партньорът ви ще има критични и високи изисквания към вас - не само в интимно отношение, но и по принцип във всяка сфера на живота. Тези хора са надеждни колеги и приятели, а по душа са романтици и чувствителни.

Носителите на кръвна група АB са най-импулсивни, споделят учените. Понякога са способни да се впуснат в бурни сексуални изживявания, но проблемът при тях е, че са силно подвластни на емоциите и моментните състояния. Те се водят от инстинктите и чувствата си.

Виж още: Идеалният любовник е пълничък умник с любов към алкохола