Мечтали ли сте за дъвка, вдъхновена от най-популярния цитрусов плод?

Дъвките с плодови вкусове са се наложили като предпочитан избор на хората, които са готови да експериментират и търсят нови, вълнуващи усещания, а тази година "Орбит" изкушава вкусовите ни рецептори с поредното си плодово предложение - Orbit® портокал.

Портокалът е най-познатият цитрусов плод в България, изключително популярен и широко използван при много напитки - и същевременно уникален за категорията дъвки. С новия Orbit® портокал производителите откликват на потребителските предпочитания и демонстрират, че грижата за устната хигиена може да бъде не само ефикасна, но и със страхотен вкус.

Orbit® портокал има свеж и дълготраен плодов вкус, който едновременно зарежда с енергия и оставя усещане за чистота, както след измиване на зъбите. Както всички продукти на марката, той има и още едно предимство - висока ефективност за ограничаване на денталния кариес и подобряване на устната хигиена.

За да отбележат настъпването на пролетта, специални свежи и цветни Orbit® дръвчета, "разцъфват" в столичните молове и търговските обекти. Освен свежа пролетна декорация, дръвчетата ще са и място, където клиентите могат да се запознаят и с новия плодов вкус.

Употребата на дъвка Orbit® без захар 15 минути след хранене и пиене може да бъде ефективно средство за подобряване на ежедневната орална грижа, припомнят от компанията. Дъвченето на дъвка повишава отделянето на слюнка, която помага да бъдат премахнати остатъците от храна и неутрализира вредната киселинна плака, която с времето може да причини появата на кариес.

"Ригли" (Wrigley) са признати лидери в производството на сладкарски изделия и предлага широка гама от продукти като дъвки, твърди и меки бонбони, близалки. Сред световноизвестните им марки са дъвките Airwaves®, Orbit®, Doublemint® и 5™, както и бонбоните Skittles®, Starburst®, Altoids® и Life Savers®.

Компанията е със седалище в Чикаго, щата Илинойс, разполага с около 20 хил. служители по света и работи като филиал на Mars Incorporated. Развива дейност в повече от 40 държави, а дистрибуция - в над 180 страни.

Виж повече на Orbitgum.bg

Източник: Wrigley