Не можем да отречем, че и двете родни сексбомби "отглеждат" страхотни, макар и леко подобрени, фигури. Ето как го правят.

Топизпълнителката на ''Пайнер'' Галена е стопила 10 килограма. Певачката постигнала забележителния успех с диета от суши и 2 литра вода на ден, разкриха хора от обктъжението ѝ.

По време на бременността със сина си Стефан брюнетката качила около 15 килограма, които след това трябвало да сваля, пише hotnews.bg. Галена признава, че много обича да похапва суши, защото освен вкусно, то било и диетично. Най-калоричната съставка на нуритата например (завит във водорасло ориз) е сиренето ''Филаделфия'', но то било в малки количества. Сексапилната певица добавяла към сушито и много зеленчуци.

В допълнение към това Галена си е направила списък с храни табу - шоколад, тестени изделия, газирани напитки и твърд алкохол. На думи Галена твърди, че обожава фитнеса, на практиката обаче рядко влиза в залата за тренировки. Каза, че е заета заради непрекъснатите си участия в цялата страна. На сцената обаче тя изгаряла огромни количества калории с песни и танци.

За разлика от нея, Златна Димитрова изглежда разполага с достатъчно време за спорт. Сексапилната брюнетка се е отдала на здравословен начин на живот и започва деня си задължително с крос. Тя всяка сутрин тича по минимум 6 километра по плажната ивица на Бургас, което допълнително натоварва мускулите, спрямо твърдата повърхност.

Без грим, със спортен екип и на фона на любимата музика Златка се отдава на тичането.

След което дневното ѝ меню включва много вода, яйца, салати, риба, веднъж седмично си позволява пица и сладко. Обожава сладолед, но се ограничава и от него.

Освен, че тича, сексапилната звезда посещава и басейна.