Звездата от сериала "Рокфелер плаца 30" свалил близо 15 кг за четири месеца

Когато си вече на възраст, става все по-трудно да отслабнеш. Алек Болдуин например скоро навършва 54, а успехът на сериала "Рокфелер плаца 30" (30 Rock) не издаваше, че се чувства некомфортно в понаедрялата си фигура.

Най-новите светски появи на звездата обаче предизвикаха коментари за освежената му външност и той побърза да поясни на какво се дължи това.

Решението да влезе във форма взел миналата есен и за четири месеца свалил близо 15 кг. Тайната - спрял да консумира захар и захарни изделия. Новият му хранителен режим бил съчетан и с подходящи физически упражнения.

Със сигурност обаче значителна роля в този процес е изиграла и приятелката му Илария Томас, която е инструктор по йога. Двамата са двойка от около година, а от миналото лято той се нанесъл да живее при нея. Преди това актьорът беше женен за колежката си Ким Бейсингър, но бракът им се разпадна преди десетина години.

"Невероятно е - похвали се Алек пред "Аксес Холивуд". - Занимавам се с пилатес и малко йога (не толкова, колкото бих искал), карам велоергометър, т.нар. спин байк. Когато снимаме сериала, е по-трудно и нямам възможност за фитнес, трябва просто да хапвам по-малко."

Най-възрастният от братята Болдуин обаче е категоричен, че същността на неговия проблем била захарта.