Искате ли да освежите любовния си живот?

Решихме да ви предложим няколко съвета, които определено могат да ви помогнат да го сторите.Те са събирани и селектирани от най-големите експерти в областта, които този път не са учени, пише Флагман.

1. Размазваща целувка

Просто редувайте въртеливите движения на езика с леко докосване и засмукване. Ефектът от тази целувка ще засили чувствителността на партньорa ви значително.

2. Секси захапване

Към написаното по-горе може да добавите и малко палаво захапване по устните за по-голяма възбуда.

3. Целувка "Палаво куче"

Тази целувка е идеална да стимулирате сетивата, като се насочвате към различни части на тялото. Това, което трябва да направите е да действате нежно с езика.

4. Римска баня

Вземете душ заедно с вас. Предварително сложете някакви аромати за баня, поиграйте си заедно под душа.

Виж още: Откровено за самозадоволяването

5. От засада

Някоя сутрин, докато партньорът още спи, започнете нежно да го галите първо по устните, после по върховете на гърдите и после по слабините.

6. Покажете издръжливостта си между чаршафите

Ако искате да пробвате всички номера, описани в тази статия, както и някои нови пози, опитайте "Валсалва маноеувре". Тази древна индийска техника за задържане изисква да дишате с долната част на корема, така сякаш се опитвате да си раздвижите чревния тракт.

Увеличаването на коремното напрежение, успокоява мускулите, които котрактират при еякулация, обясняват специалистите. И все пак не се престаравайте, ако не искате да свършите с нещо повече от забавяне.

7. За по-дълготраен ефект, изпробвайте стоп-старт метода

Всеки път, когато мастурбирате, спрете точно преди еякулацията. Изчакайте, докато чувството не отмине и повторете процеса няколко пъти. Това ще ви помогне да се научите да се контролирате и ще ви превърне в истински маратонец.

8. В гардероба

Опитайте се да накарате партньора си да го направите на някое не много широко, затворено пространство. Непривичната среда, звуци и миризми, ще създадат усещането за съвсем ново преживяване.

Виж още: Мъжките ексцентричности след секс