Не всичко е външен вид

Външността не е всичко. Това твърдение никога не се е радвало на пълна подкрепа, нито на пълно отричане. Все пак има много доказателства, че нещата наистина не зависят само от физическата красота. Много хора не са нищо особено, но все пак се радват на вниманите на противоположния пол.

Блогърът Джони Уебър (JohnnyLists.com) дава няколко съвета за това как да станем по-атрактивни за другите. Реално погледнато, те биха били от полза на всеки, независимо от това какава е физическата ни красота.

Това са изпитани и познати на всички ни препоръки, които често забравямен, но биха ни дали допълнителен чар. Външният вид не е всичко и човек може сам да се формира като много привлекателен.

Какви са съветите на Уебър? Вижте ги:

- Бъдете решителни. Увереността в това, което правим, ни показва в положителна светлина.

- Ароматът е важен. Отличната хигиена и парфюмът са неизменен фактор за привлекателността.

- Работете със страст, живейте със стимул. Хората с идеали и ясни цели създават харизма около себе си.

- Учете нови умения. Всеки нов талант ви тика напред.

- Слушайте внимателно събеседниците си. Добрият слушател го е грижа какво му се казва, не настоява само да сподели своето. Хората ценят добрите слушатели.

- Бъдете активни. Имайте свой си личен живот. Правете неща, които ви радват, създайте си хобита.

- Спестявайте. Дори и малки, спестяванията гарантират някакво спокойствие. Когато се вижда, че сам си заработваш парите, се вижда, че разполагаш със собствени средства.

- Усмихвайте се. Често и без причина. Усмивката буди доверие и симпатии в другите хора.

Източник: johnnylists.com